Kapcsolj te(l)jes erőre!

A legte(l)jesebb arcok

Hogy kik a legtejesebb arcok?

Nos, hát mindenki, aki szereti és rendszeresen fogyaszt tejet, illetve tejterméket. Van aki reggel szereti egy pohár tejjel kezdeni a napot, van aki minden étkezéskor kiegészíti vele az étrendjét és akad olyan is aki a mielõtt nyugovóra térne még iszik egy bögrével. 

Mert aki odafigyel az egészségére, a csontok, a bõr, a haj, a fogak épségére és még szeret jókat aludni is, nos annak nem kell mást tennie, csak tartani a hûtõben friss tejet és azt fogyasztani rendszeresen. Lehetõleg Kemenesit, mert náluk nem csak friss, de környezetbarátian zöld is a tej.

Visszatérve a tejfogyasztás népszerûségére és fontosságára, a dolog napjainkra, amikor a rengeteg sport- és energiaitalok, ellepték a piacot, annyira fontossá vált, hogy az Egyesült Államokban egy kampány indult útnak “Van tej?” címmel és olyan arcok álltak ki tejbajusszal a népszerûsítése mellett, mint Angeline Jolie, Rihanna, David Beckham vagy Harrison Ford.

Bemutatunk nektek itt egy párat és örülnénk ha Ti is beküldenétek magatokról idõnként egy-egy jól sikerült tejbajszános szelfit, hogy kitehessük a Facebook oldalunkra. Mert a hõsök tejet isznak, a többiek kólát.

A legjobbakat szuper ajándékokkal díjazzuk és egy évig hivatalosan viselheti a Tejbajszán nevet.

Névvel és elérhetõségekkel (név, postai cím, telefonszám) ide várjuk õket: ittatej@imilk.hu

Tejbajszán

Kemenesi tej értelmezõ